Novi Sad
28.04.2012.
06:39
Na Limanskoj pijaci pušten je u rad sistem za rashlađivanje, koji radi pomoću vodene pare i ventilatora i može da snizi temperaturu od pet do sedam stepeni.
  • 29.04.2012 07:03
    mislim da bi trebali da birate reči jer bi mogle da se obiju o glavu onima koji su vas poslali da kritikujete sve redom što ima s vlašću budući da su upravo ti vaši, dok su bili na vlasti, pravili pijacu i pokrivali je a aktuelni samo sanirali posledice njihove 'alavosti i neznanja!
  • onanimus

    28.04.2012 09:44
    Nadlezni organi da provere poslovanje trznice,jer kako objasniti da posle katastrofe na Limanskoj(toplotni udari za vreme letnjih vrucina),gde korisnici moraju da stavljaju suncobrane iako su ispod kupole, Futoskoj pijaci! Gde su korisnici dan nakon renoviranja morali da stavljaju stiroporske ploce ispod krova da bi se zastitili od toplote i bljestanja jer su ploce koje je trznica odabrala za krov namenjene plastenicima!!! Ovi sada radovi ne bi ni bili potrebni! Vrhunac je da su posle svih znanih problema, iste ploce stavljene i na novu pijacu u Kamenici!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna